Reparatie:

Voor hardware problemen hebben wij een kundige eigen service dienst die u ondersteunt bij de reparatie van een computer, laptop of mobiele apparatuur.  Of het nu bijvoorbeeld gaat om een kapotte harde schijf, printer of laptopscherm, wij analyseren, adviseren en na akkoord repareren dat voor u.

Wanneer we een tijdelijke vervanging beschikbaar hebben, krijgt u deze kosteloos mee.

  • Computerdiagnose – 1e diagnose doen we als het wenselijk is op locatie en anders in onze werkplaats.
  • Schoonmaakbeurt – Repareren wij u computer, krijgt uw computer meteen een schoonmaakbeurt aan de binnen- en buitenkant. Zo komt er weer een optimale luchtstroming op gang. Binnen bedrijfscontracten doen we dat standaard eenmaal per jaar.
  • Particuliere APK – Uw computer in topconditie door 1 of 2 maal per jaar een grote “APK” beurt. Dit verlengd de levensduur aanzienlijk omdat naast het fysiek schoonmaken, wij ook uw software controleren op nieuwe(-re) versies en uw harddisk opschonen.
  • Beveiliging – Wij geven particulieren advies voor een hoogst mogelijke beveiliging. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, kunnen we ondersteunen op de best mogelijke manier. Binnen bedrijfscontracten wordt gebruik gemaakt van een centraal beheerd systeem. Ook hier kan natuurlijk iets mis gaan en staan we onze klanten met raad en daad bij. Verlies van gegevens is bij bedrijfscontracten vele malen lager.

Voor meer informatie of een feitelijk reparatie verzoek kunt u contact met ons opnemen.